Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeregeldheden in centrum Goes

Toegevoegd: 24-12-2006, 16.24 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes vonden in de nacht van zaterdag op zondag ongeregeldheden plaats.

Rond twee uur werd op de Koningstraat een 16-jarige Kapellenaar aangehouden. De jongen had nadat hij had staan wildplassen een valse naam opgegeven. Zijn vrienden, een groepje van tien tot vijftien personen was het echter niet eens met de arrestatie.

De groep begon zich met het voorval te bemoeien en een 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal werd aangehouden voor uitdagend gedrag. Hierop keerde de groep zich tegen de aanwezige agenten. Toen hen werd gevraagd zich te verwijderen werd hier geen gehoor aan gegeven.

Politiehond
De politie zette daarop een hond in. Nadat de hond enkele personen had vastgepakt die de agenten bleven lastigvallen ging de groep uiteen. De twee aangehouden personen werden overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en met een boete op zak werden zij weer in vrijheid gesteld.

Enige tijd later, rond half vijf was het weer raak in het centrum. Dit maal vond een vechtpartij plaats op de Grote Markt. Drie mannen in de leeftijd van 17 tot 19 werden aangehouden voor openlijke geweldpleging. De drie hadden gevochten met twee jongens uit Arnemuiden.


Voor zover bekend is bij de ongeregeldheden niemand gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren