Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij handgemeen in Terneuzen

Toegevoegd: 23-12-2006, 16.00 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een handgemeen in Terneuzen is zaterdag één persoon gewond geraakt.

Rond kwart voor één ontstond op een parkeerterrein aan de Kennedylaan een ruzie tussen een 49-jarige Terneuzense automobilist en twee voetgangers.

De automobilist remde af voor de twee voetgangers waarop één van de twee een trappende beweging naar de auto maakte. De bestuurder stapte uit en er ontstond een woordenwisseling.

De automobilist werd in het gezicht gespuugd. Vervolgens werd er over en weer geslagen. Eén van de voetgangers liep een bloedneus op. De automobilist had letsel en zwellingen aan het gezicht.

Zowel de automobilist als één van de voetgangers, een 28-jarige man uit Bergen op Zoom, hebben aangifte gedaan. De andere voetganger heeft aangegeven later aangifte te zullen doen.

De politie onderzoekt het voorval.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren