Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politieheli ingezet bij zoekactie naar man

Toegevoegd: 23-12-2006, 13.41 uur
Door: Politie Zeeland
GOES – In Goes heeft de politie zaterdagmorgen een grote zoekactie op touw gezet naar een man die een woning aan de Blokjesplaat was binnengevallen.

De man had in de vroege ochtend een woning in de straat binnengedrongen. Vervolgens had hij de 40-jarige bewoonster lastiggevallen. Toen de man werd gestoord door een medebewoonster ging hij ervandoor in de richting van het doodlopende gedeelte van de Blokjesplaat. De bewoonster raakte lichtgewond.

Direct na de melding bij de politie werd een zoekactie gestart. Hierbij werd gebruik gemaakt van een helikopter. Ook werden diverse speurhonden ingezet. De politie heeft de dader echter niet meer aangetroffen.

De politie is daarom op zoek naar mensen die iets hebben gemerkt of een persoon hebben gezien die beantwoord aan het volgende signalement: Smal postuur en smal gezicht, een lengte van 1.75 tot 1.80 meter, kortgeknipt donkerblond haar, legerachtige kleding en een donkere rugzak.

De man was ongeveer twintig jaar oud en droeg geen bril, snor of baard. Getuigen kunnen langskomen op het politiebureau of bellen met 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren