Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Zeer grote brand in schoolgebouw Goes

Toegevoegd: 25-12-2006, 01.41 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

GOES - Een zeer grote brand heeft zondagavond een voormalig schoolgebouw in Goes in de as gelegd. De brandweer sprak van een GRIP 1 situatie.

Rond kwart voor twaalf brak door nog onbekende oorzaak brand uit in het voormalige ROC-gebouw aan de Nieuwstraat. Direct werd groot alarm gesla-gen. Ook gingen enkele ambulances ter plaatse. Er is niemand gewond ge-raakt. De brandweer heeft nog wel een terrarium met een slang weten te redden.

Omdat er mogelijk asbest vrijkwam, is de Waarschuwings- en Verkennings-dienst (WVD) van de brandweerpost in Wolphaartsdijk ter plaatse gestuurd. De WVD heeft ter plaatse metingen verricht. Uit de metingen is gebleken dat er geen asbest is vrijgekomen.

De brandweer kon pas rond half vier het sein 'brand meester' geven. De blus-werkzaamheden namen lange tijd in beslag. Maandagochtend is de brandweer nog teruggegaan om na te blussen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren