Weerbericht:
Wolkenvelden. In het noordwesten, later ook elders, (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gezellige kerstavond mondt uit in vechtpartij

Toegevoegd: 25-12-2006, 17.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

GRAAUW - De Zeeuwse politie heeft in de kerstnacht van zondag op maandag twee mannen van 29 en 37 jaar oud aangehouden na een vechtpartij.

Omstreeks kwart over vijf zijn er bij de politie diverse meldingen binnengekomen over een vechtpartij in een woning in Graauw. Buurtbewoners waren bij elkaar op bezoek om gezamenlijk kerstavond te vieren en naar mate de avond vorderde, werd de sfeer grimmiger.

Rond vijf uur is er tussen twee mannen een vechtpartij ontstaan waarbij de ene man de ander met een zaklamp heeft geslagen. Beide echtgenoten probeerden de zaak nog te sussen, maar dit is niet gelukt.

Allebei de mannen zijn aangehouden en door de politie overgebracht naar het politiebureau. De 37-jarige man moest zich nog laten behandelen aan zijn verwondingen bij de huisartsenpost.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren