Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Drie gewonden bij ongeluk in Kerkwerve

Toegevoegd: 13-06-2020, 15.10 uur
Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KERKWERVE - Bij een ongeluk in Kerkwerve zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt. Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Even voor 14.00 uur vond het, vermoedelijk eenzijdige ongeluk, plaats op de kruising van de Lokkersweg met de Turelureweg. De betrokken personenauto kwam in de sloot tot stilstand.

Er zijn drie ambulance ter plekke geweest om de gewonden naar het ziekenhuis te brengen. Eén van hen is met spoed vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren