Weerbericht:
Naar het oosten wegtrekkende regen. Overdag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet bij reanimatie baby Tholen

Toegevoegd: 15-06-2020, 16.16 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De Rotterdamse traumahelikopter is vanmiddag opgeroepen voor een melding van een kinderreanimatie in een woning in Tholen.


Nadat even voor 14.00 uur de ambulancedienst al met spoed naar een woning aan de Mossellaan was gestuurd, werd even later ook het traumateam gealarmeerd. De helikopter landde in de tuin van een andere woning, gelegen bij de T-splitsing van de Molenvlietsedijk en de Mossellaan. De politie kwam met meerdere eenheden ter plekke om assistentie te verlenen.

Volgens een politiewoordvoerder werd melding gemaakt van de reanimatie van een baby. Het patiëntje is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens omstanders is ook de moeder met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De arts en de verpleegkundige van het traumateam reden mee in één van de ingezette ambulances. Zij zijn later teruggebracht naar Tholen. De helikopter steeg rond 15.45 uur weer op.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (16-6-2020 om 07:19)
Wat is overleg toch belangrijker en zeer goede afspraken belangrijk in het hele oproep systeem waar door mensen levens gespaard kunnen worden zoals helikopters bijna overal kunnen landen en opstijgen en naar ziekenhuizen kunnen landen
Cookie-instellingen beheren