Weerbericht:
Af en toe zon, vanavond enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bewusteloos achter stuur, vrouw rijdt greppel in

Toegevoegd: 29-06-2020, 14.37 uur
Man bewusteloos achter stuur, vrouw rijdt greppel in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een man die maandagochtend levensgevaarlijk rijgedrag vertoonde op de N256 tussen Zierikzee en Goes en vervolgens bewusteloos werd aangetroffen moet het voorlopig zonder rijbewijs doen. Hij bleek namelijk onder invloed te hebben gereden van drugs. Een andere weggebruiker die schrok van de bewusteloze bestuurder reed in een greppel.


Andere weggebruikers maakten rond 09.15 uur melding van het rijgedrag van de 27-jarige man uit Hansweert. Hij reed met zeer hoge snelheid en haalde links en rechts voertuigen in. Ook op de Zeelandbrug, waar een algeheel inhaalverbod geldt, haalde hij mensen in. Veel andere weggebruikers moesten uitwijken voor de auto om een aanrijding te voorkomen.

Bij de verkeerslichten op de Deltaweg stopte de man. Eén van de mede-weggebruikers zag de man met zijn hoofd op het stuur liggen en schrok daar van. Ze wilde gaan helpen maar reed pardoes zelf in een greppel naast de weg. Haar auto moest door een takelbedrijf uit de droge sloot getrokken worden.

Agenten zijn samen met ambulancemedewerkers bij de auto van de man uit Hansweert gaan kijken. Een vrachtwagen was voor de auto gezet zodat de man niet meer weg kon rijden. De hulpverleners klopten op het raam, maar de man die in de auto zat gaf geen reactie. Hij bleek buiten bewustzijn te zijn. Toen één van de hulpverleners het ruitje van zijn auto intikte met een life hammer schrok de man wakker.

De man verklaarde zelf onder invloed te zijn van cocaine. In zijn auto werd een verpakking met speed aangetroffen. Ook werden verpakkingen van andere soorten drugs aangetroffen. De man is nagekeken door ambulancemedewerkers. Daarna is hij aangehouden door de agenten. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij zal worden gehoord. Door een GGD-arts is bloed van hem afgenomen.

Het rijbewijs van de 27-jarige man uit Hansweert is ingevorderd. De auto van de man is door de politie in beslag genomen voor onderzoek. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Een officier van justitie zal op een later moment over de verdere afhandeling van deze zaak beslissen. Dat gebeurt als de uitslag van het bloedonderzoek bekend is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
1000 eurotjes tja ja ja (29-6-2020 om 17:50)
Tja, men wil een benanenrepubliek ? dan hoort dit er gewoon bij. En de democratische meersderheid heeft voor die 1000 euro van banaanenleider rutte gestemd, dit is wat je er van koopt, ellende...en ? blij ? Het was toch alemaal te duur politie en zo ? Men dacht zeker; als ze de politie wegbezuinigen dan krijg ik zelf vast minder bekeuringen.
Zeeuw (29-6-2020 om 17:15)
Dat is wel knap, onder invloed van coke in slaap vallen. Dan zat dat al wel even in zijn neus heb ik het idee
willem (29-6-2020 om 15:53)
geen rijbewijs waard dus niet meer teruggeven. zijn auto in de scredder en hij 10 jr de cel is.
Kooiaap (29-6-2020 om 14:54)
Waardeloze emmer stront. Ontelbare mensen in gevaar gebracht. Als ik je straf mocht bepalen was het minimaal 20 jaar.