Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 491 km

Twee auto’s getakeld na ongeluk Kruiningen, één gewonde

Toegevoegd: 09-08-2020, 15.42 uur
Door: Tim Koster

KRUININGEN - Op de Polderweg in Kruiningen heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een jongetje dat in één van de voertuigen zat, is gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.55 uur ter hoogte van zwembad Den Inkel. Twee voertuigen kwamen door nog onbekende oorzaak in botsing op de smalle weg. Allebei de voertuigen liepen door de aanrijding forse schade op. Een ambulanceteam dat ter plekke is gekomen heeft een jongetje, die in één van de voertuigen zat, met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis overgebracht.

Bergingsbedrijf Van Egeraat en bergingsbedrijf De Moor zijn ter plekke gekomen om de voertuigen weg te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (12-8-2020 om 17:55)
De oude Jaguar is er beter aan toe dan die gare BMW.
Peter (10-8-2020 om 01:11)
Weer dat geouwehoer over vroeger, vroeger was alles beter toch? Geen vervelende jongeren en hun luide muziek, geen GSM’s of smartphones, geen stemrecht voor vrouwen, kinderen kon je nog gewoon totaal afranselen als ze iets verkeerd deden zonder dat het openbaar ministerie/kinderbescherming ze van je afpakte ter bescherming en je kon ze ook keihard laten werken op het land! Tevens waren de kerk en staat nog niet gescheiden en bepaalde voor u wat er gebeurde. Oja de middeleeuwen ook zo’n te gekke tijd en laten wij 1940 tm 45 niet vergeten! En de watersnoodramp... En jaguars met beter staal Wauw geweldig, vroeger was echt alles beter!
Terneuzen (9-8-2020 om 19:59)
Nee , auto zijn tegenwoordig gemaakt om de kinetische energie af te voeren via de onderdelen zodat de bestuurder en of passagier hier minder last van heeft tijdens een aanrijding
camiel (9-8-2020 om 19:21)
Typisch gevalletje van ik ga niet meer opzij. En ja als je allebei denkt de grootste te hebben, worden ze allebei wat kleiner
Joris (9-8-2020 om 17:48)
Klassieke Jaguar: 1 Millimeter dik staal. Moderne BMW: Aluminiumfolie en plastic.
b kaiser (9-8-2020 om 16:18)
als je de auto,s bekijkt zie je toch dat er vroeger een betere kwaliteit staal is gebruikt
Cookie-instellingen beheren