Weerbericht:
Van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Bemanningslid bekneld op vissersschip

Toegevoegd: 27-08-2020, 12.13 uur
De KNRM heeft de gewonde van boord gehaald en naar Breskens gebracht.
De KNRM heeft de gewonde van boord gehaald en naar Breskens gebracht.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Aan boord van het visserschip HA36 SCHILLHORN is vanochtend op zee een bemanningslid bekneld komen te zitten en gewond geraakt. De KNRM heeft de persoon van boord gehaald.


Het slachtoffer raakte door onbekende oorzaak vast te zitten met een hand. De persoon kon vervolgens worden bevrijd maar had wel medische hulp nodig. Daarom werd rond 06.50 uur de KNRM-reddingboot Zeemanshoop van het station Breskens opgeroepen.

De redders waren vervolgens met een kwartier ter plaatse bij het 37 meter lange vissersschip. Nadat het slachtoffer aan boord van de reddingboot was genomen, werd koers gezet naar de haven van Breskens. Daar stond een taxi gereed om het slachtoffer naar een ziekenhuis te brengen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren