Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag later droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie zoekt dader van beroving in Vlissingen

Toegevoegd: 07-09-2020, 23.52 uur
Politie zoekt dader van beroving in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie is in Vlissingen op zoek naar een jongen die betrokken zou zijn bij een beroving. Er is een signalement verspreid.


Rond 22.30 uur meldde de politie dat er iemand was beroofd langs de Sloeweg. De dader zou een jongen zijn van 16 jaar met een mager postuur. Hij had een zwarte jas aan met een donkere broek en een bruine pet op zijn hoofd. Na de beroving is de jongen weggereden op een zilvergrijze mountainbike.

De politie heeft met een speurhond nog gezocht, maar de verdachte is niet meer aangetroffen. Ook deed er volgens de politie niemand aangifte en gaat het om minderjarigen. Mogelijk ligt door oorzaak in de relatiesfeer. Er wordt nog onderzocht of er een strafbaar feit heeft plaatsgevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sherlock (10-9-2020 om 19:45)
Een duidelijke omschrijving van de persoon zou veel meer helpen. Ik heb ook een zwarte jas en donkere broek.. .