Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote verkeershinder na ongeluk met letsel

Toegevoegd: 20-09-2020, 16.05 uur
Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een verkeersongeval op de N57 bij Burgh-Haamstede heeft vanmiddag voor flink wat verkeersoponthoud gezorgd. Bij de botsing raakten twee mensen gewond.


Bij de kruising van de Kraaijensteinweg (N57) en de Daleboutsweg kwamen rond 14.25 uur een motor met daarop twee personen in botsing met een auto. Achter de auto was een paardentrailer gekoppeld met daarin twee paarden. Volgens de politie zag de bestuurder van de auto de motor over het hoofd en was een botsing het gevolg.

De personen die op de motor zaten werden met ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De automobilist(e) en de paarden zijn ongedeerd gebleven. Na het ongeluk werd de weg ter plekke volledig afgesloten. Dit zorgde voor veel oponthoud, onder meer op de omleidingsroute door het dorp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnny (20-9-2020 om 16:34)
wij hebben daar net bij gestaan. Het kruising net zelf ook overgestoken. Door alle rood/witte borden langs de weg is er ook totaal geen overzicht en goed zicht meer!
Cookie-instellingen beheren