Weerbericht:
Enkele winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto tegen boom Valkenisse, één gewonde

Toegevoegd: 17-10-2020, 21.47 uur - Update: 17-10-2020, 23.20 uur
Door: Roland de Jong

VALKENISSE - Bij een eenzijdig ongeluk tussen Valkenisse en Biggekerke is zaterdagavond een inzittende van een Mazda MX-5-cabriolet gewond geraakt.


De auto vloog rond 20.35 uur uit de bocht en reed vervolgens tegen een boom. Het ongeluk gebeurde op de Klaassesweg, volgens de politie vermoedelijk doordat het wegdek glad was geworden als gevolg van lichte neerslag. Opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de gewonde overgebracht naar een ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto, die aan de voorzijde flinke schade had en waarvan beide airbags waren uitgeklapt, te takelen. De weg was vanwege het ongeluk tot 21.30 uur afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren