Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 417 km

Schuurtje uitgebrand bij Sint-Annaland

Toegevoegd: 20-10-2020, 06.59 uur
Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.
Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Op een akker aan de Steenblokweg bij Sint-Annaland is in de nacht van maandag op dinsdag een schuurtje volledig in vlammen opgegaan. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.


De brandweer kreeg de melding van de brand iets voor middernacht binnen. Ondanks dat de brand op enkele honderden meters van de brandweerkazerne uitbrak kon de brandweer niet voorkomen dat het schuurtje volledig in vlammen op ging.

Over de oorzaak van de brand is op dit moment nog niets bekend. De brandweer liet een waterwagen ter plaatse komen om over genoeg bluswater te beschikken. Tijdens de bluswerkzaamheden was de Steenblokweg afgesloten voor doorgaand verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren