Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder 's-Heer Hendrikskinderen in slip door dier

Toegevoegd: 04-11-2020, 19.20 uur
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De automobilist die vanochtend met zijn voertuig op zijn kop belandde bij 's-Heer Hendrikskinderen, raakte naar eigen zeggen in een slip toen hij moest remmen voor een overstekend dier.

De man, een 21-jarige inwoner van Wolphaartsdijk, reed 06.45 uur in de richting van Goes toen hij vanaf de Nieuwe Rijkweg (N664) naar beneden schoot. Volgens de politie verklaarde de man dat hij moest remmen voor een overstekend dier en vervolgens in een slip raakte. Hij ramde vervolgens een verkeersbord en belandde ter hoogte van de Westeweg op het lager gelegen fietspad.

Volgens de politie heeft de ambulancedienst de man nagekeken maar hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte totaal vernield en werd weggesleept door een bergingsbedrijf.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-11-2020 om 11:39)
Laat ik even heel duidelijk zijn: ik heb geen problemen met smartphones maar wel met de vele (mis) gebruikers die dat ding bedienen in het verkeer, dan ben je erger (lees gevaarlijker) dan iemand die onder invloed van drank of drugs is. Ik denk dat we het er over eens kunnen zijn dat er nog nooit zoveel auto's naast de weg beland zijn dan de laatste jaren. Als ik dan om me heen kijk en zie echt ontzettend veel mensen achter het stuur bezig met de smartphone dan is het niet moeilijk. Ik zie het ook altijd direct, geven nergens richting aan, gaan "zwalkend" over de weg enz enz.
Tinsalabim (5-11-2020 om 21:49)
En jahoor daar issie weer, antiGSM en een valse beschuldiging en zn autostische telefoonhaat! Wederom wordt er niks gezegd over telefoons in het artiekel, maar mijnheer kon Och weer eens niet inhouden! Zeker te weten dat hij zijn reactie met wen rood aangelopen kop heeft getypt! Lekker bezig kerel, wat een leuke gesprekspartner zal jij zijn in de kroeg of op feestjes; alleen maar geouwehoer over anderen mensen en hun telefoons! Deal with it! Smartphones blijven, u niet!
een smoeskonijn zeker ? (5-11-2020 om 17:27)
het lijkt er meer op dat de jonge bestuurder geen controle over zijn voertuig had, art. 5 wegenverkeerswet. rijbewijs innemen en opnieuw examen laten doen. en @ wielrennert, wielrenners staan toch nog hoger in de top van verkeersaso's.
AntiGSM (5-11-2020 om 15:34)
Kan er niets aan doen, lijkt me sterk....verzekering betaald immers niet als blijkt dat je met je telefoon bezig was... Als het wel een dier was dan heb ik niks gezegd.
wielrennert (5-11-2020 om 12:31)
Tuuuurlijk...uitwijken voor een dier hahaha. Ben je klaar mee met zo'n figuur die niet remt, maar het fietspad oprijdt. Je zult er maar toevallig fietsen en voor je noten worden gereden door of een onoplettende bestuurder dan wel iemand die niet weet hoe te handelen bij overstekende dieren. Misschien een olifant geweest? Die chimpansee uit Amersfoort kan het in ieder geval niet geweest zijn.
Johan (5-11-2020 om 09:24)
Ik denk dat deze man de volgende keer gewoon door rijdt als er een dier voor zijn auto oversteekt. Een klein beetje schade aan de voorkant is een stuk goedkoper dan een auto die compleet verloren is. Gelukkig is hij er zelf goed vanaf gekomen. Dat had ook anders kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren