Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 59 km

Drie arrestaties vanwege grote drugsvondst april

Toegevoegd: 05-11-2020, 16.28 uur
De drugs werden gevonden tussen een partij bananen.
De drugs werden gevonden tussen een partij bananen.
© Foto: Belastingdienst
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft drie arrestaties verricht in het onderzoek naar aanleiding van de vondst van 4.500 kilo cocaïne eerder dit jaar in de haven van Vlissingen. Dat melden De Telegraaf en de PZC.

Volgens de PZC zijn de arrestanten een 38-jarige man uit Vlissingen, een 23-jarige vrouw uit Grijpskerke en een 46-jarige Middelburger. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de smokkel van de drugs die op 29 april werd aangetroffen tussen een lading bananen.

De Douane kwam de lading drugs op het spoor nadat een bedrijf in de haven hen had getipt. Dit bedrijf had een onregelmatigheid aangetroffen bij een kwaliteitscontrole van een partij bananen, zo meldde de Belastingdienst destijds. De geschatte straatwaarde werd geschat op zo’n 180 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edi is depri (5-11-2020 om 22:16)
Zullen vast trots zijn
Klaas vaak (5-11-2020 om 17:58)
Die zullen niet zo lekker mee slapen
Cookie-instellingen beheren