Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Ernstig incident met Belgische duikster Wemeldinge

Toegevoegd: 14-11-2020, 16.02 uur
Foto 10 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CJ (15-11-2020 om 12:49)
lieve mensen hier allemaal, waar zijn jullie hier allemaal mee bezig. Er is een duikongeval gebeurt, inderdaad op Nederlands grondgebied. Een heel spijtige zaak … maar het gaat hier om een ongeval, een mensenleven, waar we het gevolg nog niet van weten. Ik vind het heel betreurenswaardig hoe men hier durft denken, praten … Het kan ieder van ons overkomen , of men nu sport of niet, ooit heeft iemand de nutsdiensten nodig. Denk eens aan elkaar, wees vredelievend en niet haatdragend. Zeker niet in de huidige situaties waarin wij allen vertoeven nu => covid !!! Sterkte aan de 58jarige Belgische vrouw, haar familieleden en vrienden. Want ik denk dat zij deze steun hier meer dan nodig hebben nu !!! Mvg CJ
CVE (15-11-2020 om 12:33)
Wat een gezag en gezeur over de Belgen .Ze worden we dan plots allemaal slechte Belgen die niet luisteren er zijn er ook tussen die zich wel aan de regels houden hoor !!! En wat jullie Nederlanders betreft een paar maanden zonder de Belgen en dan zie je geen volk meer in jullie winkels en zitten jullie weer te verlangen achter de komende Belgen . Juist is juist niet iedere Belg is even dom .Dus als Belg zou ik zeggen blijf thuis .
Henk (15-11-2020 om 11:47)
Ik ben een leek maar zou wel eens willen weten hoe het zit met financiële afhandeling van de kosten. Is de duiksport hier tegen verzekerd. Jammer dat dit regelmatig bekeurd,onze ziekenhuizen en personeel zijn al zo overbelast.
Marc VB (15-11-2020 om 10:22)
Bumper; (14-11-2020 om 18:13) Alleen laten duiken met een Nederlands duik brevet zou al een hele verbetering zijn, en niet die z.g. brevetten waar die Belgen mee werken. Heb je wel enig verstand van duiken, die z.g. brevetten zijn dezelfde als wat ze in Nederland uitdelen. Onze brevetten zijn wereldwijd herkend!
Marc VB (15-11-2020 om 10:16)
Beste Noorderburen gelieve ook uit België weg te blijven dan zullen wij ook bij jullie verdwijnen. Voer terug een grenscontrole in zolang Covid 19 aanwezig is. Ik ben een duiker die meer dab 100 duiken/jaar in Zeeland doet maar sinds Corona ben ik niet meer in Zeeland geweest. Ik hoop dat de dame snel hersteld.
Jan van Walgeren (15-11-2020 om 09:41)
@ p ik het niet meer begrijp, lees even het nieuws vandaag over de walgelijke gedragingen binnen het kabinet en dan weet je precies hoe het zit. We worden gewoon bedonderd en voor de gek gehouden !
Cookie-instellingen beheren