Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig incident met Belgische duikster Wemeldinge

Toegevoegd: 14-11-2020, 16.02 uur
Foto 10 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie (14-11-2020 om 19:48)
Helemaal eens met mic die belgen blijven maar hier naar toe komen met geen noodzaak
Harmen (14-11-2020 om 19:36)
Wat een gezeur er zijn ergere dingen.. Wel of niet naar Nederland mogen komen. De vrouw heeft een probleem tijdens een duik... Vreemd genoeg als ik daar het tij kijk en wetend dat het daar maximaal 28 meter is. Het is zeldzaam om daar in Deco te komen. Mis je je het wrakje zwem dan op je kompas naar het zuiden. Of je nu bij de camping uit het water komt of bij de Kattendijke .Het decompressie centrum in Goes is een apart team dus dat is niet een extra belasting. Ik heb liever dat iemand gaat duiken dan door een winkel straat of door de winkels loopt. In ieder geval beterschap. Duiken is zolang je de regels aanhoud een ongevaarlijke sport. Ik doe het meer dan 40 jaar met ruim 5000 duiken ben nog in een situatie geweest gevaarlijk was.
Edgar Vriezenveen (14-11-2020 om 19:34)
Ik reed vanmiddag toevallig langs de plaats van het ongeval. Er stonden verschillende auto's met Belgische kentekens geparkeerd langs de duikplek. Natuurlijk is het heel erg wat er gebeurd is, maar deze vrouw en mede Belgen hadden hier in de eerste plaats nooit naar toe moeten komen voor vrijetijdsbesteding. Dit belast de zorg alleen maar meer! Een boete zou wel op zijn plaats zijn.
VdVonck (14-11-2020 om 19:30)
Wellicht dat wij ook de grenzen maar eens moeten blokkeren. Kijk eens naar alle hulpdiensten die wéér voor een Belg moeten uitrukken. Ze blijven massaal naar hier komen, walgelijk! Mag hopen dat mevrouw naast een coronaboete ook de rekening van de hulpdiensten krijgt!
Joop (14-11-2020 om 18:58)
Ik hoop dat deze regering in maart de rekening krijgt van dit wanbeleid en dat we snel een andere koers gaan varen. Dit is het zelfde verhaal met de scholen. 600 leerlingen in een gebouw en 30 in een klas. Maar in de buitenlucht een feestje met 10 is verboden. Terwijl bewezen is dat er geen besmettingen plaats vinden in de buitenlucht.
Ikke (14-11-2020 om 18:52)
Ik dacht dat duiken verboden is op dit moment. Omdat ze de vooroevers aan het verzwaren zijn
Cookie-instellingen beheren