Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig incident met Belgische duikster Wemeldinge

Toegevoegd: 14-11-2020, 16.02 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Twee ambulances en een traumahelikopter zijn zaterdagmiddag ingezet voor een ernstig incident met een Belgische duikster bij een duiklocatie aan de Oosterschelde in Wemeldinge.

De melding van het incident bij Klein Stelle, een bekende duikplek aan de Steldijk, kwam rond 15.00 uur binnen bij de alarmcentrale. Het slachtoffer, volgens de politie een uit België afkomstige duiker, is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De traumahelikopter landde in eerste instantie op de Steldijk en is vervolgens doorgevlogen naar het ziekenhuis in Goes.

De politie doet nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (19-11-2020 om 08:21)
Stelletje ziellozen hier in de reacties ouwehoeren dat het ongeval niet was gebeurd als de vrouw zich aan de corona maatregelen had gehouden. Slaat nergens op; jullie willen gewoon geen buitenlanders in Nederland; maar hallo hallo! Dat bepalen jullie lekker niet! Jullie hebben helemaal niks te zeggen over hoe of wat! En dst is maar goed ook!
VdVonck (17-11-2020 om 20:11)
@C.B. Gevalletje van de pot verwijt de ketel... kijk eens naar uw eigen opmerking. Geweldig persoon of niet, ze heeft zich gewoon aan de regels te houden. Net als ieder ander geweldig persoon of elke klerelijer. Ik had ook geen feest in België, wel eerstelijn familie welke ik niet mocht bezoeken. Dus ga lekker ergens anders lopen piepen!
Stefan Van pellicom (16-11-2020 om 22:56)
De mevrouw in kwestie is overleden. Aan de roepers hier : schaam uzelf.
C. B (15-11-2020 om 18:17)
Jullie hebben allemaal makkelijk praten. De vrouw in kwestie is een geweldig persoon die dit niet verdient en een heel ervaren duikster. Wie deed ze kwaad met te gaan duiken? Zelfs met de corona, er was geen feest of niks. Jullie mogen je allemaal schamen. Denk eerder aan jullie medemens ipv smerige reacties te plaatsen over iemand die jullie niet kennen
W.S.M. ( Tim Fakkeldij (15-11-2020 om 17:28)
Jan van Walgeren@ Wilt U even een duidelijke uitleg geven aan deze opmerking. Is het kabinet schuldig aan dit duik ongeval. ( hartstilstand ) Vind U het zelf ook niet een vreemde opmerking?
Pieter S (15-11-2020 om 17:23)
Heel erg wat er hier gebeurd is met deze oudere mevrouw maar als ze de regels had opgevolgd had ze nu nog thuis achter de Belgische geraniums gezeten... waarom hier de overbelaste zorg nog meer belasten ? Waarom zijn de grenzen niet gewoon gesloten ??? De Duitsers snappen het en zie je nog maar zelden in Zeeland ook al hebben ze het virus in tegenstelling tot de Belgen onder controle.... Bizar hoeveel Belgen er hier nog naar toe komen , de cijfers in Zeeuws Vlaanderen blijven voor niets anders achter op de rest van NL die hoopgevend zijn . Sterkte voor de nabestaanden maar houdt jullie aan de regels en blijf vooral thuis ! Volgend jaar misschien weer alles normaal en weer hartelijk welkom !
Cookie-instellingen beheren