Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste schept fietsers en botst tegen muurtje

Toegevoegd: 19-11-2020, 16.07 uur - Update: 19-11-2020, 16.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobiliste is vanmiddag in Middelburg in botsing gekomen met twee fietssters en vervolgens tot stilstand gekomen tegen een muurtje op de erfafscheiding van een woning. Niemand raakte ernstig gewond.

Het ongeval vond rond 15.00 uur plaats bij de kruising van de Langevieleweg en de Langevielesingel. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar de auto kwam in ieder geval tot stilstand tegen een muurtje bij een huis aan de Langevielesingel. Een rapid responder en een ambulanceteam kwamen ter plekke om de twee fietssters en de automobiliste, een oudere vrouw, te onderzoeken.

Zowel de meisjes die op de fietsen hadden gereden als de automobiliste konden ter plekke worden behandeld. Van alle betrokkenen zijn de gegevens genoteerd zodat de schade onderling afgehandeld kan worden. De auto is door een politieagent weggebracht. De scholieren konden zelfstandig hun weg vervolgen, de vrouw is door een politieagent naar huis gebracht.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (19-11-2020 om 20:26)
En jij denkt dat dat nu meteen gaat gebeuren Ton? Nu je dat als een echte held hebt gereageerd hier in de reacties? Zo werkt het niet, bij ongelukken worden er notities gemaakt op jou rijbewijs (digitaal) en als jij teveel ongelukken maakt in een korte tijd; wellicht dan.... Met uw belabberde voorstel kan iedereen die in een gedeukt barrel rijd “ineens” en zonder aanleiding naar cursus gestuurd worden. Zoiets past niet in een rechtsstaat... Misschien moet u verhuizen naar Noord-Korea, daar vinden ze uw idee vast fantastisch! Lekker oordelen over mensen aan de hand van hun bezittingen, prima plan!!!
Ton (19-11-2020 om 17:35)
Zo aan de zijkant van het autootje te zien heeft het al wat meer meegemaakt, misschien deze dame toch maar eens medisch onderzoeken of ze nog geschikt is om met een auto de weg op te gaan.
Cookie-instellingen beheren