Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 67 km

Auto reed door na ernstig ongeluk N59 Oosterland

Toegevoegd: 24-11-2020, 20.25 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - De scooterrijder die aan het einde van de middag ernstig gewond raakte op de Rijksweg (N59) tussen Nieuwerkerk en Oosterland werd vermoedelijk aangereden door een automobilist in een zwarte BMW.

De scooterrijder werd rond 17.50 gewond aangetroffen bij de Rijksweg (N59). Een ambulanceteam ontfermde zich over het slachtoffer en heeft haar vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie heeft het slachtoffer ernstig letsel opgelopen maar nadere details zijn nog niet bekendgemaakt.

Agenten van de verkeerspolitie en onderzoekers van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoeken de toedracht van het ongeluk. Ter plekke zijn verschillende sporen aangetroffen die duiden op de betrokkenheid van een zwarte BMW uit de X-serie. Dit voertuig zou volgens de politie frontaal in botsing zijn gekomen met de scooter.

De parallelweg is vanwege het sporenonderzoek momenteel nog altijd afgesloten aan de Oosterscheldezijde (richting Oosterland).

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anj (25-11-2020 om 17:10)
Verschrikkelijk, de familie wens ik sterkte toe.
Ko (25-11-2020 om 15:06)
Heb even op marktplaats gekeken. Er staan nu 434 zwarte BMW X3 en X5 te koop. Geeft een indruk wat er rondrijdt van dit soort auto's. Heeft de politie nog wel even werk aan om die te gaan bezoeken. Uiteraard wens ik het slachtoffer ook het beste toe. Ik heb vorige week in het ziekenhuis gelegen naast iemand die op 8 november iets dergelijks is overkomen in Vlissingen. Heb de pijn en ongemakken gezien die dit oplevert voor het slachtoffer. Dus wat dat betreft hoef je me niets te vertellen.
Emergo (25-11-2020 om 14:36)
@Edwin Denk je werkelijk dat het zo simpel is. Ik niet.
Timsalabim (25-11-2020 om 13:23)
Waarom doe je dat niet lekker zelf Edwin? Beetje de politie gaan vertellen wat ze moeten doen, het moet niet gekker worden!!!
Co (25-11-2020 om 13:16)
Allereerst sterkte voor het slachtoffer. En zoveel zwarte BMW X serie zullen er niet rondrijden.
Ko (25-11-2020 om 11:15)
Edwin misschien moet je de politie ook nog even opbellen? Zou erg jammer zijn dat ze deze waardevolle tip over het hhofd zouden zien. Ze zullen dit zelf nog niet verzonnen hebben. Ze zullen misschien wel veel bezoeken af moeten leggen, want volgens mij is zwart een veel voorkomende kleur tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren