Weerbericht:
Vannacht regen en veel wind. Overdag buien. Zondag meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij brand in Middelburgse flat

Toegevoegd: 01-01-2004, 02.05 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Omstreeks 00:10 uur ontstond 1 januari in Middelburg een middelbrand in flatgebouw. Dit gebeurde vermoedelijk doordat een vuurpijl naar binnen geschoten was.

 

Uit de woning kwam dikke zwarte rook. Een 74-jarige bewoonster van de flat werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Helaas overleed de vrouw op donderdag 15 januari in het brandwondencentrum in Antwerpen aan de gevolgen van de brand.

 

Enkele hulpverleners moesten door het ambulancepersoneel worden behandeld omdat zij te veel rook hadden ingeademd. Bij de brand werden twee tankautospuiten, een ladderwagen, twee politievoertuigen en twee ambulances ingezet.

 

De woning is geheel uitgebrand en de straat is tijdelijk afgezet geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren