Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee winkeldieven opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2021, 14.50 uur
Twee winkeldieven opgepakt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagmiddag zijn twee personen aangehouden omdat zij verdacht worden van het plegen van een diefstal in een supermarkt aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg.


De twee, een Poolse man van 37 met een onbekende woonplaats en een vrouw van 20 uit Aalsmeer, werden betrapt toen zij vlees uit de verpakking haalden en het vlees in een tas stopten. Medewerkers van de supermarkt belden hierop de politie. De twee mensen lieten hun tas staan in de winkel en liepen vervolgens de winkel uit. Medewerkers gaven het signalement van de verdachten door aan de politie.

In de Korte Geere zijn de twee aangehouden door agenten. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zitten ze nu nog vast, ze zijn in verzekering gesteld. Van de verdachten wordt een verklaring opgenomen. Ze krijgen allebei een winkelverbod en er wordt proces-verbaal tegen hen opgemaakt. Het vlees is achtergebleven bij de supermarkt, maar kan niet meer verkocht worden.

Agenten namen een aangifte op van diefstal en vernieling (verpakking van het vlees was vernield), hoorden getuigen en bekeken camerabeelden ter ondersteuning van het onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-1-2021 om 07:20)
Op lettende medewerkers van het bedrijf waardoor de dieven opgepakt konden worden wat moeten de mensen hier zoeken zonder verblijf plaats wat gaan die gasten nu verder mee maken retour her komst terug sturen,
zeeuw (2-1-2021 om 19:09)
en wat krijgen ze volpension
Cookie-instellingen beheren