Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 08-02-2021, 08.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Bij een ongeluk in Lewedorp is vanmorgen een persoon gewond geraakt. Een auto raakte hier door de gladheid van de weg en kwam in een sloot tot stilstand.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde even voor half acht op de Postweg in de buurt van de Noord Kraaijertsedijk. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Dit laatste bleek niet het geval te zijn. Wel raakte de bestuur gewond en is behandeld in een ambulance. De brandweer verleende assistentie waarna een bergingsbedrijf de auto heeft weggesleept.

Ook in Oud-Vossemeer raakte vanmorgen een automobilist van de weg. Dit ongeluk gebeurde langs de Krabbenkreekweg (N656). Hier kwam de bestuurder in het water tot stilstand. De brandweer rukte met spoed uit, maar ook hier hoefde men niet in actie te komen. De bestuurder kon zelfstandig zijn voertuig verlaten en raakte voor zover bekend niet gewond.

Het KNMI heeft tot 12.00 uur vandaag voor het hele land code oranje afgegeven voor gladheid als gevolg van ijs, sneeuwduinen en sneeuw op de weg. Daarnaast is het voor het gevoel snijdend koud met een gevoelstemperatuur tussen -10 en -15 graden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (8-2-2021 om 15:43)
Tja, wie te hard rijd in dit weer, ziet te laat dat er ineens een dik pak opgewaaide sneeuw over de weg ligt. Gisterenavond rond 21.30 uur lag daar al een redelijk laagje. Was geen enkel probleem met aangepaste snelheid
Arthur (8-2-2021 om 09:05)
Diegene heeft gewoon te snel gereden, ik heb die weg vanmorgen nog naar werk gereden maar mijn snelheid aangepast.
Cookie-instellingen beheren