Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Vrouw zwaargewond na ongeluk met vuilnisauto

Toegevoegd: 05-03-2021, 10.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een vrouw is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt nadat zij op haar fiets werd aangereden door een vuilnisauto.


Het ongeluk gebeurde even na half negen op de kruising van de Slabbecoornweg met de Deltaweg. De vrouw reed hier op haar elektrische fiets toen zij door nog onbekend oorzaak werd aangereden door de chauffeur van de vuilnisauto.

Volgens de politie raakte het slachtoffer zwaargewond en is er een traumahelikopter ter plaatse geweest. De vrouw is vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Een politiehelikopter heeft vanuit de lucht de omgeving vastgelegd. Door de Verkeerspolitie zal verder onderzoek gedaan worden naar de toedracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (6-3-2021 om 19:30)
Jammer dat er inderdaad veel gespeculeerd wordt. Ik ben het met vorige reageerders eens, dat er verblinding meegespeeld heeft. Rond die tijd reed ik ook in de auto, en in een bocht in dezelfde richting als deze vrachtwagen zag ik ook een moment niks. Als er dan op dat moment een elektrische fiets komt aangereden die gemiddeld wat harder rijdt dan een gewone fiets, is het in een seconde gebeurd... triest voor de familie, zwaar voor de chauffeur.. allen sterkte toegewenst!
AvB (5-3-2021 om 19:56)
Veel gespeculeer. Jullie waren er niet bij. Ik helaas wel. Treurig dat men hier gelijk een schuldige aanwijst zonder de omstandigheden te weten. Het is al erg genoeg wat hier gebeurd is...
Janneke (5-3-2021 om 19:05)
Op een foto van omroep Zeeland, ziet het er wel anders uit. Dan rijdt de chauffeur wél op zijn eigen rechterbaan. Verblinding door de zon zou heel goed kunnen.
boemerang (5-3-2021 om 15:43)
heb zelf ook al meerdere keren uit moeten wijken omdat vuilnisauto''s door komen, midden in het dorp...
M Geluk (5-3-2021 om 15:31)
In de loop der jaren is deze t-splitsing risicovol geworden.al het vrachtverkeer naar de slabbecoornpolder,moet ook weer terug langs de zelfde t-splitsing om uit de slabbecoornpolder te komen. fietsers vanaf tholen en bergen op zoom slaan linksaf om naar oud vossemeer en industriegebied welgelegen te fietsen.het is een wonder dat er niet meer ongelukken gebeurd zijn daar. omdat ik bij delta glass werk zie ik elke dag hoeveel verkeer er langs de t-splitsing passeert!
Grote Smurf (5-3-2021 om 15:20)
Heel veel sterkte toegewenst voor het slachtoffer en de chauffeur. Aan de schaduw en het tijdstip te zien zou dit wel eens een verblinding door de zon geweest kunnen zijn. Ik ben zelf ook chauffeur en soms kan het echt link zijn zo'n laagstaande zon. Beter twee of drie keer kijken als je het niet zeker weet.
Cookie-instellingen beheren