Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Vrouw omgekomen bij aanrijding Kapelle

Toegevoegd: 07-03-2021, 14.45 uur - Update: 07-03-2021, 15.24 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een aanrijding op de Vroonlandseweg in Kapelle is zondagmiddag een vrouw om het leven gekomen. De vrouw zat op een scootmobiel die in botsing kwam met een personenauto.


Het verkeersongeval gebeurde rond 13.30 uur nabij de kruising met de Lange Meet. Voor de vrouw werden nog twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar helaas mocht alle hulp niet baten. Het slachtoffer, van wie de identiteit nog niet bekend is gemaakt, overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Haar familie is inmiddels op de hoogte gebracht.

De verkeerspolitie doet samen met de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoek naar de toedracht van het noodlottige ongeval. De bestuurder van de personenauto is door de politie meegenomen naar een bureau om daar een verklaring af te leggen. De man moest een blaastest afleggen maar hij bleek niet gedronken te hebben. De Vroonlandseweg is voorlopig nog afgesloten voor onderzoek.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria Van der Wal-Veurink (8-3-2021 om 10:22)
gecondoleerd
Petra (7-3-2021 om 17:17)
Ik weet de oorzaak niet maar menig automobilist rijdt te hard en passeert te dicht en te hard. Welke cowboy rijschool leert men zulke fratsen opgejutte mensen....en hun eigen straat groot bord van 30 km hangen zijn de ergste.
Lezer (7-3-2021 om 17:02)
Dat ze achterlijk hard rijden en asociaal, is al langer bekend ! Nu is het slachtoffer natuurlijk weer iemand uit de minderheid die zich daarop niet kan aanpassen. een minder valide die zich niet kon weren en beschermen ! verschrikkelijk Dit Wens de familie en vrienden veel sterkte toe !
fietser (7-3-2021 om 16:12)
Alweer een dodelijk slachtoffer, droevig. !! Sterkte aan betrokkenen en familie van de overledene. Wordt er nu zo slecht opgelet. Het ene na het andere ongeval.
Cookie-instellingen beheren