Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Brandweer uitgerukt voor woningbrand Westkapelle

Toegevoegd: 20-03-2021, 13.00 uur
De brandweer heeft ter plekke nageblust.
De brandweer heeft ter plekke nageblust.
© Foto: Brandweer Westkapelle
Door: Remi Mesu

WESTKAPELLE - De brandweer is zaterdagochtend uitgerukt voor een woningbrand in Westkapelle. In de bijkeuken van het gebouw was een brandje ontstaan waardoor de inzet nodig was.


Rond 09.00 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een brand in een woning aan de Zuidstraat in het dorp. Eenmaal aangekomen bij het brandadres zagen de bluslieden rook uit de woning komen. In de bijkeuken van de woning was een brandje ontstaan. Omdat omstanders en buren snel hadden ingegrepen, was de schade beperkt en hoefde de brandweer de brand alleen maar af te blussen.

Volgens de brandweer is door het snelle optreden erger voorkomen. De bluslieden hebben na het blussen de woning gecontroleerd en geventileerd. Bij het brandje is niemand gewond geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren