Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Ferrari in sloot bij Cadzand, twee gewonden

Toegevoegd: 21-03-2021, 19.20 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Bij de Ringdijk Noord (N674) tussen Cadzand en Cadzand-Bad is zondagmiddag een Ferrari met Belgisch kenteken in een sloot beland. De twee inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.


De sportwagen reed rond 16.25 uur van de dijk, raakte een boom en kwam een stuk verder in de sloot tot stilstand. De twee inzittenden raakten gewond. Meerdere ambulanceteams, de politie en een brandweerploeg werden ter plekke gestuurd om hulp te verlenen. De twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Eén van de ambulances voerde zwaailicht en sirene.

Bergingsbedrijf VaRAMo uit Breskens heeft de zwaarbeschadigde auto, waarvan één wiel was afgebroken, getakeld en afgevoerd. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (24-3-2021 om 09:47)
ze zullen het nooit toegeven maar er is nog steeds klasse-justitie in de wereld dus deze lui zullen er wel met een waarschuwing mee wegkomen denk ik, zeker als je leest dat ze vaak langs gescheurd komen. Afijn nu kost het in ieder geval een beetje prestige voor de coureur
Timsalabim (24-3-2021 om 05:15)
Remmelt je grap gaat niet op, ferrari is geen tractor fabrikant maar een raceteam wat ook wagens bouwt voor de consument om zo oa hun team te financieren; u weet gewoon niet waar u het over heeft. Maarja dat weten de meeste die hier reageren niet! Eens simpele google zoekopdracht had u deze blamage gescheeld!
Remmelt (23-3-2021 om 18:25)
Bij een auto van tractor fabrikant kun je het verwachten dat i bij het zien van een akker daar heen wil.
Klaar (22-3-2021 om 21:17)
Als je nu lekker in België was gebleven !!!!
Johan (22-3-2021 om 18:17)
Mijn oma zou zeggen: "Het is maar een auto" maar zo'n Ferrari is in mijn ogen een onvervangbaar industrieel kunstwerk. @Timsalabim: In dit geval heeft die cursus verrekte weinig effect gehad.... Ik wens de inzittenden bij dezen een voorspoedig herstel toe.
Vdbk (22-3-2021 om 16:54)
Met een Belgische Essentiële reis - Verklaring op eer goed ingevuld ?
Cookie-instellingen beheren