Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendieven opgepakt, eigenaren fietsen gezocht

Toegevoegd: 26-03-2021, 08.22 uur
Wie zijn/haar fiets herkent, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wie zijn/haar fiets herkent, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Wie zijn/haar fiets herkent, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Naar aanleiding van de aanhouding van twee fietsendieven gisteren in Terneuzen is de politie op zoek naar de eigenaren van twee damesfietsen.


Donderdagmiddag werden bij de Erasmusstraat in Terneuzen twee personen op heterdaad betrapt toen ze de damesfietsen wilden wegnemen. De politie heeft vooralsnog de rechtmatige eigenaren van de tweewielers nog niet kunnen achterhalen. Via de framenummers lukte dit immers niet en daarom heeft men nu foto's gedeeld van de betreffende fietsen.

Wie de Batavus en/of de Trek herkent, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jwt (27-3-2021 om 00:21)
Spullen staan nergens veilig meer, ga eens werken man... Net zoals iedereen! Blijf met je poten van andersmans Eigendommen af wat bereik je ermee helemaal niks dus!
Cookie-instellingen beheren