Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Politie onderzoekt melding voertuig te water Tholen

Toegevoegd: 30-03-2021, 11.11 uur
Door: Remi Mesu

THOLEN - De politie doet momenteel onderzoek naar een voertuig dat te water is geraakt bij de haven aan de Schelde-Rijnweg in Tholen.


De melding kwam even na 09.00 uur binnen bij de politie. Momenteel zijn drie politiewagens ter plekke. Agenten staan bij een steiger. Zij worden vergezeld door iemand van Rijkswaterstaat. Volgens een woordvoerder van de politie zou er (langer geleden) al een voertuig te water zijn geraakt.

Het is nog onduidelijk hoe de auto te water is geraakt. De politie gaat daarom eerst nader onderzoek doen. Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie is gevraagd om assistentie te verlenen.

Meer volgt.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren