Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Auto te water, bestuurder met spoed afgevoerd

Toegevoegd: 29-01-2024, 07.39 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Tussen Koudekerke en Vlissingen is vanochtend een personenauto te water geraakt. De bestuurder is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.


De bestuurder reed rond 06.25 uur over de Rondweg Koudekerke (N288). Door onbekende oorzaak reed het voertuig ter hoogte van Koudekerke de andere rijbaan op om vervolgens via de berm in de naastgelegen sloot te belanden. De auto verdween bijna kopje onder. De bestuurder kon het voertuig op eigen kracht verlaten.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer ter plekke onderzocht en vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de automobilist er aan toe is. De auto bleek voor het opgeroepen bergingsbedrijf lastig bereikbaar en zal daarom op een later moment worden getakeld.

Tot 07.25 uur was de weg deels afgesloten. Het verkeer werd over één rijbaan geleid. Inmiddels is de weg weer helemaal vrij.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (29-1-2024 om 10:19)
Het is gewoon echt niet normaal meer zoveel slootrijders er in Zeeland zijn. Als je goed kijkt dan zie je 3 sporen door het gras lopen. Dat doet vermoeden dat hij (door afleiding telefoon/radio of onwelwording) eerst met twee wielen in de berm is geraakt en door het teveel overcorrigeren zo in een slip is geraakt. Maak je dit mee, eerst gas los en de auto zonder te remmen eerst vaart laten minderen omdat je wielen rechts in het gras minder grip hebben dan links, komen deze dan door overcorrectie met een te hoge snelheid ineens weer op het wegdek, dan pakken die banden meteen het asfalt en dan slip je. Bij hard remmen gebeurt hetzelfde, links grip, rechts niet en dan ga je zo richting de tegenliggers. Koud water. Onderkoelingsverschijnselen?
Maarten (29-1-2024 om 08:21)
Dat is ongeveer de 10e bestuurder die van de weg raakt. Het is daar een rechte, brede weg, droog wegdek. Zou een lekke band kunnen zijn of uitgeweken voor een hert. Ik zou toch zijn telefoonhistorie wel eens willen zien, van net voor het ongeval...
Cookie-instellingen beheren