Weerbericht:
Koud begin van de dag. Verder zonnige perioden en plaatselijk een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer ingezet bij ongeluk Baaiweg Aagtekerke

Toegevoegd: 02-04-2021, 19.50 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Een automobilist(e) is vanavond tussen Westkapelle en Aagtekerke met zijn/haar personenauto van de weg geraakt en in een droge sloot beland. De persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 18.10 uur op de Baaiweg. Omdat werd uitgegaan van een mogelijke beknelling werd naast de ambulancedienst ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Ter plekke bleek de gewonde al uit de auto te zijn. Het slachtoffer is voor verdere behandeling door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Van Halst heeft de auto van het slachtoffer getakeld. Rond 19.30 uur was de weg weer helemaal vrij. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren