Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Stuk Zeedijk Westkapelle in brand gezet

Toegevoegd: 05-04-2021, 14.32 uur
De brandweer trof op de plek van de brand resten van benzine aan.
De brandweer trof op de plek van de brand resten van benzine aan.
© Foto: Brandweer Westkapelle
Door: Remi Mesu

WESTKAPELLE - Een stuk van de Zeedijk bij Westkapelle is zondagavond in de brand gezet. Vandalen zouden de brand hebben aangestoken, de brandweer kreeg de brand snel onder controle.


De brand ontstond rond 22.30 uur op de zondagavond, de brandweer ging snel ter plaatse en zag een stuk van de dijk in brand staan. De bluslieden konden de brand snel blussen met behulp van één waterstraal.

Volgens de brandweer is de brand op de dijk aangestoken door vandalen. De spuitgasten troffen op de dijk namelijk sporen van benzine aan. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (5-4-2021 om 18:47)
Wat een asociale gasten om met Pasen de natuur in brand te steken. Geen woorden voor. Paasvuren moet je verbieden. Die zijn van duizenden jaren terug en tasten de natuur aan.
Cookie-instellingen beheren