Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Bestuurder naar het ziekenhuis na eenzijdig ongeval Goes

Toegevoegd: 21-04-2021, 09.41 uur
De bestuurder van de scooter is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht
De bestuurder van de scooter is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

GOES - Één persoon is dinsdagochtend naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig ongeluk met een scooter in Goes. In een smal gangetje kwam de bestuurder van de scooter ten val.


Het ongeluk vond rond 09.00 uur plaats op de Rietweg in Goes. Op het smalle fietspad kwam de scooter ten val. Een motoragent was snel ter plaatse om te assisteren bij het incident op de Rietweg.

Bij het ongeluk raakte de bestuurder van de scooter gewond, zij is ter plekke door het ambulancepersoneel verzorgd en meegenomen naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem van Ommen (21-4-2021 om 11:16)
Dat krijg je he als je als een met een bloed vaart door die smalle stegen gaat rijden. Zo eindelijk op je bek gegaan, eigen schuld.
Cookie-instellingen beheren