Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (18) opgepakt voor brandstichting Hulst

Toegevoegd: 30-04-2021, 13.52 uur
Man (18) opgepakt voor brandstichting Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft donderdag een 18-jarige inwoner van de gemeente Hulst aangehouden vanwege een poging tot brandstichting afgelopen weekend in Hulst.


Buurtbewoners ontdekten toen dat in de goot van een garagebox aan de Hattingalaan in Hulst een beginnend brandje woedde. De buurtbewoners gooiden met behulp van gieters water op de vlammen en wisten door hun kortdate optreden erger te voorkomen.

De verdachte bekende tijdens het verhoor zijn daad en accepteerde de voorgestelde taakstraf van 24 uur. Hierna werd hij weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (30-4-2021 om 21:12)
Wow!!! Een taakstrafje van 24 uur, nu durft er vast en zeker niemand nog brand te stichten! Wat een belachelijk lage straf, niet gek dat Nederland helemaal volloopt met criminelen. Alvast tegen Peter (voordat hij reageert): hou aub je commentaar voor je, we kunnen prima zonder!
Magda (30-4-2021 om 20:10)
24 uur taakstraf veeeelste weinig
Johan (30-4-2021 om 15:51)
"Man (18) opgepakt voor brandstichting Hulst". Lijkt me idd een echte man..... Wat een sukkel!
Cookie-instellingen beheren