Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na ongeval met letsel Vlissingen

Toegevoegd: 01-05-2021, 08.31 uur
Een automobilist kwam in botsing met een scooterrijdster.
Een automobilist kwam in botsing met een scooterrijdster.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die gisteren naar een politiebureau werd gebracht na een aanrijding in Vlissingen had inderdaad te veel alcohol gedronken. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen.


De 22-jarige man (woonplaats onbekend) reed rond 17.15 uur achterop een 17-jarige scooterrijdster uit Vlissingen. Dat gebeurde op de Paul Krugerstraat. Het meisje kwam ten val en is met onbekende verwondingen door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De jongeman werd door de politie meegenomen naar het bureau om daar een blaastest te doen. De man blies volgens de politie bij de ademanalyse een waarde van 510 Ug/l. Omdat het hier een beginnend bestuurder betreft werd zijn rijbewijs ingenomen. Dit gebeurt bij deze categorie bestuurders immers bij een waarde vanaf 310 Ug/l. Voor 'reguliere' bestuurders geldt overigens 570 Ug/l als limiet.

De beide voertuigen liepen bij het ongeluk schade op. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto op te halen. De scooter is opgehaald door bekenden van het slachtoffer. Vanwege het ongeluk was de Paul Krugerstraat enige tijd afgesloten tussen de Industrieweg en de kruising bij de Keersluisbrug.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (1-5-2021 om 17:58)
ben het helemaal met Michel eens .en laat hem ook betalen voor de geestelijke en lichamelijk schade .zulke idioten komen meestal er van af met een te lage straf
D.M Witte (1-5-2021 om 12:22)
RBW afpakken en nooit meer terug 'nog geen bus kaart . De rest van zn leven te poot laten lopen !
fietser (1-5-2021 om 10:17)
Ze zullen het ook nooit leren, opnieuw rijlessen nemen en voortaan maar met de fiets weer de weg op.
Michel (1-5-2021 om 09:59)
Rijbewijs van deze 22 jarige snotneus vernietigen. Flinke boete, alle schade betalen. 2 jaar niet meer toelaten voor behalen van rijbewijs. dan in zijn geheel weer alles overdoen.
Cookie-instellingen beheren