Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt wegmisbruiker uit internetfilmpje

Toegevoegd: 13-02-2007, 09.24 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

MIDDELBURG - De beelden zijn schokkend. Hoe is het mogelijk dat een automobilist zichzelf, zijn passagier(s) en al die andere weggebruikers zo in gevaar brengt.

Op internet circuleert sinds een paar dagen een filmpje van een dollemansrit over de A58 van 's Gravenpolder naar Middelburg. Die automobilist rijdt als een gek; over de vluchtstrook, dan weer vlak langs de middenberm.

Hij haalt andere auto's links en rechts in met een vaart die ver boven de toegestane maximumsnelheid ligt. Hij schrikt er zelfs niet voor terug om een automobilist, die op de rechter rijstrook rijdt, nog rechts in te halen.

Politiewoordvoerder A. Don heeft geen woorden voor het gedrag van de wegpiraat. Hij vindt het zeer zorgelijk dat zulke mensen hun daden vastleggen om zo te pronken. Zover hij weet kan de politie niets doen tegen de maker van dit filmpje noch de bestuurder van die bewuste auto omdat ze niet in beeld verschijnen.

Wel roept hij anderen op om, als ze de beelden herkennen, de politie in te seinen zodat op die manier mogelijk de identiteit van de daders achterhaald kan worden.

De video is hier te vinden: Klik hier!


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren