Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Fietser meegenomen in traumahelikopter na val

Toegevoegd: 13-05-2021, 17.44 uur
Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

SCHARENDIJKE - Een fietser is donderdagmiddag door een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht nadat die was gevallen in Scharendijke. Het is niet bekend hoe de fietser ten val was gekomen.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.30 op de Elkerzeeseweg bij Scharendijke. De fietser was in het dorp door onbekende reden ten val gekomen en liep daarbij verwondingen op. 

Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het ongeval met de fietser. Ook moest de traumahelikopter uit Rotterdam naar Scharendijke komen. Na het slachtoffer verzorgd te hebben, werd deze door per helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van de verwondingen is.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (14-5-2021 om 14:29)
Sterkte aan het slachtoffer, verkeerd terecht gekomen waarschijnlijk of niet goed geworden. Beterschap, hoop dat het meevalt.
Melanie Brinkhaltus (13-5-2021 om 18:45)
Wel balen, val je eerst van je fiets, wordt je daarna ook nog meegenomen met de trauma helikopter.
Cookie-instellingen beheren