Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto's op elkaar gebotst in Vlissingen

Toegevoegd: 01-06-2021, 13.30 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Twee auto's zijn dinsdagmorgen in Vlissingen tegen elkaar gebotst. Het is nog onbekend of er iemand gewond is geraakt bij het ongeluk.


De botsing gebeurde rond 11.45 op de kruising van de Weyevlietweg met het Weyevlietplein bij het Scheldemond College in Vlissingen. Twee automobilisten botsten daar op elkaar waardoor forse schade aan beide auto's ontstond.

Drie politiewagens kwamen ter plaatse om de weg tijdelijk af te sluiten zodat de hulpdiensten, waaronder een ambulance, hun werk konden doen. Na de botsing hoefde niemand naar het ziekenhuis gebracht te worden. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto's te takelen. Wat de oorzaak van de botsing was, is nog niet bekend. Wel doorzochten agenten na het incident een van de auto's.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boom (2-6-2021 om 10:22)
Er mag geen hoog gras meer gesnoeid worden ook al ontstaan er onveilige situaties, dit omdat er vogels broeden... Volgens gemeente Vlissingen gister is de vogel belangrijker dan de belastingbetaler! Dus zo meteen maar een goedgekeurd veilig spuitje nemen vd overheid haha
Loes (1-6-2021 om 17:54)
Boem is ho....let het ongeduldige gedrag van tegenwoordig.
Moeder (1-6-2021 om 17:45)
Tja, de oorzaak... Eén van de twee had géén voorrang??
Cookie-instellingen beheren