Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brutale dieven stelen laptop van thuiszorgmedewerkster uit auto

Toegevoegd: 15-06-2021, 18.45 uur
Brutale dieven stelen laptop van thuiszorgmedewerkster uit auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SLUISKIL - Dieven hebben zaterdagavond in Sluiskil een laptop uit een auto van een thuiszorgmedewerkster gestolen. De daders deden dit terwijl de vrouw in haar auto zat.


De medewerkster van een thuiszorgorganisatie deed zaterdagavond haar ronde langs clienten. Zij was net de deur uit gegaan bij een van hen en liep terug naar haar geparkeerde auto aan de Groenoord in Sluiskil. Ze legde haar laptop in de auto en nam plaats achter het stuur.

Op het moment toen zij rond 22.00 uur weg wilde rijden trok een man van rond de 18-jaar het portier van de auto open en griste de laptop uit de auto. Vervolgens liep hij naar een donkergekleurde scooter waarop zijn vriend zat te wachten, samen reden ze weg met de laptop.

Door het slachtoffer van de diefstal is een summier signalement doorgegeven van de twee jongens op de scooter. Ze zouden beide in donkergekleurde kleding gekleed zijn en reden op een donkergekleurde scooter. De jongens waren rond de 18 jaar oud en hadden beide een blanke huidskleur en korte haren. Hun lengte wordt geschat op ongeveer 1.70 meter. De jongen die de auto in kwam om de computer te pakken had een mager postuur.

De politie is een onderzoek gestart naar de brutale diefstal. Agenten hebben een buurtonderzoek gedaan, maar daaruit kwam vooralsnog geen nieuwe informatie. De politie is nu op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Groenoord in Sluiskil. De agenten roepen mensen die dat hebben op om contact met de politie op te nemen. Ook mensen die iets gezien of gehoord hebben worden gevraagd om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren