Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen met heipalen gekanteld, N57 hele dag afgesloten

Toegevoegd: 18-06-2021, 09.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (S) - De N57 tussen Serooskerke en Burgh-Haamstede is vanmorgen vroeg afgesloten nadat daar op de kruising met de N59 een vrachtwagen met heipalen is gekanteld. Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting naar verwachting de hele dag zal duren. Het verkeer wordt omgeleid.


De oplegger van de combinatie kantelde bij het nemen van de bocht op de kruising. De truck zelf bleef wel op zijn wielen staan. Omdat de heipalen over de kruising liggen kan deze pas worden vrijgegeven als de weg weer vrij is. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse evenals een grote kraan. Hiermee wordt de oplegger geborgen waarna ook de heipalen worden afgevoerd. De verwachting is dat de klus, inclusief de reparatie aan het wegdek, tot 18.00 uur gaan duren.

Het verkeer tussen Burgh-Haamstede en de Brouwersdam wordt omgeleid via de N652. Verkeer vanuit Zierikzee richting Burgh-Haamstede wordt omgeleid via de Delingsdijk, Schelpweg en N652.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Honoré Reuling (18-6-2021 om 10:44)
Wordt het geen tijd voor een snelweg met zo min mogelijk obstakels via de dammenroute? De capaciteit zan de Zeelandbrug zit ook aan haarmaximum en omrijden via Bergen op Zoom( wat de provincie zo graag wil, is milieu technisch eigenlijk uit de boze.
Cookie-instellingen beheren