Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 07-07-2021, 20.20 uur
De politie nam de fietsen mee in een busje.
De politie nam de fietsen mee in een busje.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een wielrenner is woensdagavond gewond geraakt bij een botsing met een auto in Vlissingen. De wielrenner is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de kruising van de Oude Veerhavenweg met de Oostsouburgsestraat. Een bestelbusje botste daar met twee wielrenners.

Bij het ongeluk raakte een van de wielrenners gewond. Na onderzocht te zijn door de ambulancedienst is de fietser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Op de plek van het ongeluk deed de politie nog kort onderzoek.

De twee racefietsen zijn door de politie in een busje weggebracht. De tweede fietser werd ook door de politie naar huis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (8-7-2021 om 10:29)
Beste Maraia . Ik kan nergens lezen dat het schuld van de sportfietser is eigenlijk dus hoe kom je aan die conclusie.Het zijn trouwens sportfietsers die beter participeren in het verkeer dan een recreatieve fietser.Uitzondering daar gelaten uiteraard want de grote groepen zijn soms best gevaarlijk . Tis geven en nemen maar het zal nooit veranderen .Beter terug naar fietspaden en elke kant van de weg . Niet elke sportfietser is het zelfde .
Gerard (8-7-2021 om 08:59)
Merien... Heb jij HV Zeeland Premium en krijg je daardoor extra info..??!! Ik lees dit nl nergens terug in bovenstaand artikel!
Maraia (8-7-2021 om 04:35)
Denken dat de weg van hem is hoef je niet alleen een wielrenner voor te zijn.
merien (7-7-2021 om 23:42)
weer zo een zogenaamde wielrenner die denkt dat heel de weg van hem is ze vliegen overal dwars door zonder te kijken vloekend en tierend op andere weggebruikers meestal zonder bel op de fiets het zijn gevaren op de weg
Cookie-instellingen beheren