Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Wielrenner gewond bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 07-07-2021, 20.20 uur
De politie nam de fietsen mee in een busje.
De politie nam de fietsen mee in een busje.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een wielrenner is woensdagavond gewond geraakt bij een botsing met een auto in Vlissingen. De wielrenner is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur op de kruising van de Oude Veerhavenweg met de Oostsouburgsestraat. Een bestelbusje botste daar met twee wielrenners.

Bij het ongeluk raakte een van de wielrenners gewond. Na onderzocht te zijn door de ambulancedienst is de fietser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Op de plek van het ongeluk deed de politie nog kort onderzoek.

De twee racefietsen zijn door de politie in een busje weggebracht. De tweede fietser werd ook door de politie naar huis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (12-7-2021 om 10:33)
Johan@ Laten we dan maar blij zijn dat de automobilist het allemaal zo perfect doet achter het stuur! Die nemen nooit voorrang, letten heel goed op, rijden nooit te hard en nemen nooit voorrang of halen verkeerd in. Nee t.o.v. de fietser zijn de automobilisten engeltjes in het verkeer!!! Raar eigenlijk dat er zoveel ongelukken met / door automobilisten gebeuren, zullen wel fietser bij betrokken en / of schuldig aan zijn, zelf bij die eenzijdige auto ongelukken, dat doen die bomen die zonder te kijken oversteken!
Emergo (9-7-2021 om 12:27)
@Johan heb je niet in de gaten wat een onzin je verkoopt. Het feit dat iemand op een racefiets zit wil niet zeggen dat hij aan het wielrennen is. Ik heb een racefiets en ja, ik rijd gemiddeld sneller dan een gewone fietser maar ik hen b een bel, ik let op en houd rekening met anderen. dus: stop met generaliseren. NB Als wielrennen verboden moet worden kunnen onmiddellijk ook e-bikes, scooters e.d. naar de schroothoop. In
Romeo (9-7-2021 om 09:05)
Wat een haat weer tegen sportfietsers.... Wat is dat toch? Elke groep in het verkeer kan wel een verwijt gemaakt worden als je generaliseert: leaserijders, bestelbusrijders, teslarijders, elektrische fietsers, vrachtwagenchauffeurs, scooterrijders, mtb-ers, automobilisten, tractorbestuurders, enz. Waarom zo oordelen zonder dat je iets weet van de toedracht?
Johan (8-7-2021 om 19:17)
Het wordt bijna dagelijkse kost; wielrenner gewond, wielrenner dood. Wanneer dringt het eens door dat ze zelf een compleet gevaar op de weg zijn? Hoeveel doden en gewonden moeten er nog vallen voordat men inziet dat wielrennen op de openbare weg volstrekt onverantwoordelijk is? Wielrennen op de openbare weg moet verboden worden, ze kijken naar niks en iedereen moet hn maar zien en rekening met ze houden. Sporten doe je op een gesloten parcour.
Ik (8-7-2021 om 18:15)
We reden er langs... Er is daar een fietspad, maar de fietser zat gewond op de weg..
Achiel van 't Hof (8-7-2021 om 12:42)
Zijn er boetes uitgedeeld aan de wielrenner voor het niet hebben van een bel, reflecterende banden/wielen, niet voeren van een rode reflector achter?
Cookie-instellingen beheren