Weerbericht:
Vannacht in de zuidelijke helft lokaal mist. Overdag in het zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt grote verkeerscontrole

Toegevoegd: 27-02-2007, 23.11 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - De politie heeft dinsdag in Zeeuws-Vlaanderen een grote verkeerscontrole gehouden.

Op de Kinderdijk, de Zuidsingel, de Kanaalkade, de Nieuwdijk en de Koegorsstraat in Axel en op de Tractaatweg in Westdorpe controleerde de politie onder meer op snelheid. De politie heeft in totaal 82 processen verbaal uitgeschreven voor het overschrijden van de maximumsnelheid.

's Avonds werd er ook op verlichting gecontroleerd. Dit zorgde voor 16 boetes. Er werd ook gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. Hierop werd niemand betrapt en zodoende leverde dit dus ook geen processen verbaal op.

Drie personen werden beboet voor het rijden zonder rijbewijs. Eén persoon droeg geen autogordel en één persoon reed rond zonder verzekering. De agenten wisten ook een scooterrijder staande te houden die zonder kentekenplaatje rondreed.

Eén persoon bleek nog een boete van 93 euro open te hebben staan. Deze werd ter plaatse voldaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren