Weerbericht:
Bewolkt, vanavond kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Menno Welleman uit Goes al een jaar vermist, politie deelt gegevens

Toegevoegd: 22-07-2021, 12.15 uur - Update: 22-07-2021, 19.56 uur
De politie heeft foto's van de vermiste Menno gedeeld.
De politie heeft foto's van de vermiste Menno gedeeld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft foto's en het signalement van de 19-jarige Menno Welleman uit Goes gedeeld. Welleman is al ruim een jaar vermist nadat hij een woning in Goes verliet.


De 19-jarige Menno is sinds 7 juni 2020 al ruim één jaar vermist uit Goes. Hij is voor het laatst gezien in Goes. Hij vertrok vanaf daar in onbekende richting nadat hij een woning verliet.

Volgens de politie is hij te herkennen aan een klein wit litteken onder zijn kin. Verder is hij 1,85 meter lang, heeft hij lichtbruin haar en blauwe ogen. Ook zou hij graag kleding van het merk AAPE by ‘A Bathing Ape’ dragen. Op de dag van zijn vermissing was hij gekleed in een spijkerbroek, een shirt-hoody en sneakers.  

De politie roept mensen die informatie hebben over de vermissing op om contact op te nemen via het nummer 0800-6070. Ook kan men het tipformulier op de website van de politie invullen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (23-7-2021 om 12:35)
Dit is triest van woorden. Hoop dat hij terecht komt. Sterkte voor de ouders en Dan Wat een spanning waar in zij verkeren. Dit wordt wel heel erg laat geplubiseerd
Jan (23-7-2021 om 07:01)
Hoe kan het nou toch dat deze oproep nu pas naar buiten komt, we zijn een jaar verder. Gaat de politie er maar van uit: hij is 18 dus volwassen?
Ineke (22-7-2021 om 17:42)
Hoe triest als je niet weet waar je kind is . Hadden we Peter r de Vries nog maar .
Cookie-instellingen beheren