Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie: "Aangereden motoragent reed in België voor gezamenlijke controle"

Toegevoegd: 31-07-2021, 13.38 uur
De Belgische politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
De Belgische politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

STEKENE (B) - De Nederlandse motoragent die vrijdagavond in België werd aangereden was daar in verband met een gezamenlijke controle in het grensgebied. Dat heeft een woordvoerdster van de politie zaterdag bevestigd. Bij het ongeluk raakte de agent zwaargewond.


De woordvoerdster kon niet bevestigen of het een controle was naar alcohol-en drugsgebruik in het verkeer. Het ongeluk gebeurde vrijdagavond rond 21.40 uur op De Stropersstraat in Stekene tegenover de discotheek Lakehouse. De motoragent zou daar volgens een getuige frontaal tegen een afslaande Porsche zijn gereden. De politie kon zaterdag nog niets zeggen over de toedracht omdat de Belgische politie nog onderzoek doet naar het ongeluk.

De agent zou nog in het ziekenhuis liggen met ernstige verwondingen. De PZC meldde dat de agent nog in levensgevaar zou zijn. De woordvoerdster van de politie kon geen mededelingen doen over de huidige toestand van de agent. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren