Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vist inbreker uit de zee

Toegevoegd: 01-08-2021, 18.33 uur
Politie vist inbreker uit de zee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een verdachte van een inbraak in Vlissingen uit de zee gehaald. In zijn vlucht was hij het water in gesprongen.


De politie kreeg in de nacht een melding binnen dat er werd ingebroken bij het station in Vlissingen. Met meerdere eenheden waaronder een hondengeleider ging de politie ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat de verdachte er vandoor was gegaan. Hierop zochten de agenten de omgeving van het station af. Via de meldkamer kregen de agenten te horen dat een medewerker de verdachte had achtervolgd. De medewerker gaf aan dat de verdachte in het water lag.

Na wat speurwerk trof een politieagent de verdachte aan bij de waterkant van de zee. De man was tijdens zijn vlucht het water ingesprongen maar zag in dat dat geen zin had. Hierop was hij terug het droge opgegaan. De verdachte werd direct aangehouden. Er zal verder onderzoek worden verricht door de recherche.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren