Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Politie start zoektocht na ongeluk Hoek

Toegevoegd: 08-08-2021, 08.40 uur
Door: Remi Mesu

HOEK - De politie is zondag een zoektocht gestart na een botsing bij Hoek. Na het ongeluk was één persoon naar het ziekenhuis gebracht. Later zochten de hulpdiensten nog naar een tweede.


Het ongeluk gebeurde rond 06.00 uur op de Axelsegatweg. Een personenauto reed in de richting van Zandplaat en raakte op de weg betrokken in een ongeval. De ambulancedienst kwam ter plaatse om één persoon mee naar het ziekenhuis te nemen.

Later begon de politie samen met de brandweer een zoektocht naar een persoon die zich nog in de omgeving zou bevinden. Onder meer met warmtebeelden, een politiehond en een drone werden de naastgelegen akkers doorzocht. Tot op heden heeft de politie nog niemand aangetroffen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p ik het niet meer begryp (8-8-2021 om 17:39)
Ze gaan stappen en weet nergens meer van . Wat kost dit allemaal????Zoveel hulpverleners en helicopters.
Cookie-instellingen beheren