Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand in schuur zorgt voor grote schade

Toegevoegd: 07-03-2007, 15.06 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

POORTVLIET - Een korte maar hevige brand heeft dinsdagavond een schuur bij een boerderij aan de Pelleweg in Poortvliet totaal vernield.

Omstreeks 21:10 uur werd de brandweer van Sint-Annaland gealarmeerd voor een schuur in brand aan de Pelleweg in Poortvliet. Toen deze blusgroep ter plaatse kwam met de tankautospuit 4231 bleek de schuur inmiddels hevig te branden en werd om 21:18 uur opgeschaald naar middelbrand, waarna de blusgroep Sint-Maartensdijk werd gealarmeerd.

Vanuit Sint-Annaland kwam tevens het haakarmvoertuig (4966) met de dompelpompunit (4364) ter plaatse om te voorzien in bluswater. Ook kwam meer personeel van de Sint-Annalandse blusgroep ter plaatse met de dienstbus 4272.

Toen de brandweerlieden de brand eenmaal onder controle hadden konden zij zich beperken tot het nathouden van een nabijgelegen schuur. De eigenaar had voor de komst van de brandweer reeds verschillende vrachtwagens in veiligheid gebracht die in de directe nabijheid van de brandende schuur stonden. Hij was zeer te spreken over de snelheid waarmee de brandweer ter plaatse was.

Over de oorzaak van de brand en een schadebedrag is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren