Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Handmelder aangezien voor liftknop, brandweer rukt uit

Toegevoegd: 05-09-2021, 23.44 uur
Handmelder aangezien voor liftknop, brandweer rukt uit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer is zondagavond ingezet voor een melding van een handmelder in Burgh-Haamstede. Eenmaal aangekomen bij de melding bleek dat het knopje van het systeem was aangezien voor de liftknop.


Rond 21:20 uur kreeg de brandweer een alarmering binnen dat een handmelder bij Ter Zand exploitatie aan de Hogeweg in Burgh-Haamstede af ging. De brandweerlieden van de post in Burgh-Haamstede gingen direct ter plaatse.

Toen de brandweermedewerkers zich meldden bij het gebouw, bleek dat het een misverstand betrof. Iemand die de lift in het gebouw wilde gebruiken zag de handmelder aan voor een liftknopje. Hierdoor was het alarmsysteem aan gegaan en werd de brandweer opgeroepen. Toen duidelijk was dat het een ongewenste melding betrof, kon de brandweer teruggaan naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren